Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμο το GELLI PLATE!

 Είχα δει τη συνταγή πριν λίγο καιρό, στη γνωστή σε όλες μας MISIRLOUMISIRLOU που βρίσκει πάντα ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΕΣ συνταγές και μας δίνει, αφού πρώτα τις δοκιμάζει η ίδια. Εγώ δεν ήξερα καν, τι είναι το gelli plate αλλά όταν ενημερώθηκα, ενθουσιάστηκα και....ΙΔΟΥ!
 Ακολουθώντας τις οδηγίες της Αλεξάνδρας αγόρασα 100 γραμμάρια γλυκερινη, που ήταν δυο κούπες, 10 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη, απ' το σούπερ μάρκετ γιατί δυστυχώς, δε βρήκα πουθενά χύμα και αντί για οινόπνευμα καθαρό χρησιμοποίησα την λευκή αντισηπτική λοσιόν του φαρμακείου που είναι πιο φτηνή αλλά δε ξέρω αν θα κρατήσει το υλικό μου χωρίς να μουχλιάσει....θα δούμε!
Κάτι όμως δε πήγε καλά και το μίγμα σβόλιασε. Προφανώς κάπου έκανα λάθος στην εκτέλεση της συνταγής. Το έκανα κομματάκια με τα χέρια μου, το έτριψα πολύ καλά και το έβαλα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2,5 λεπτά και......ΘΑΥΜΑ! Έγινε τέλειο! Διάφανο, απαλό, εντελώς λείο, έτοιμο για πειράματα τα οποία βλέπετε παρακάτω. 
 Κόλλες Α4, ακρυλικά χρώματα, ρολό βαψίματος και ό,τι βάλει ο νους σας, για σχέδια. Καπάκια μπουκαλιών, κουμπιά, δαντέλες, λινάτσα, κλωστές.....

 Και μια πρώτη εφαρμογή, εντελώς απλοική, στο καπάκι ενός ξύλινου κουτιού....Έχει απίστευτες δυνατότητες αυτό το πραματάκι..........όρεξη και χρόνο να 'χετε! Προσπαθείστε το, αξίζει το κόπο!
Γι' άλλη μια φορά...... ευχαριστώ ΜISIRLOUMISIRLOU γι' αυτά που μας δείχνεις!                                                                                             ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου