Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες απ' τη χτεσινή μου εξόρμηση στη παραλία προς τέρψιν πρωτίστως και εξεύρεση ξύλων δευτερευόντως!

 Τη θάλασσα πάντως, ήρεμη δεν την έλεγες αν και ήταν λιγότερο αγριεμένη απ' τις προηγούμενες μέρες.
 Κι ο  ήλιος έκαιγε, έμεινα με το κοντομάνικο τελικά!
 Όσο για ξύλα...δε σας λέω τίποτα!
 Σε ό,τι μήκος, πλάτος και σχήμα ήθελα! Ένας θησαυρός απίστευτος, αρκεί να μπορούσα να τον κουβαλήσω γιατί και τ' αυτοκίνητο δεν ήταν κοντά.
 Και ξέρετε πως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις...αχ, κι αυτό είναι ωραίο και τούτο έχει ωραίο σχήμα, μα και κείνο δεν είναι πολύ όμορφο;;;;;;;;;;;;

 Υπήρχαν και κάποια που ήταν τεράστια και που χρειαζόμουν αγροτικό, τουλάχιστον, για να τα μεταφέρω.....

 ..άσε που θα χρειαζόμουν άλλη μία αποθήκη για να τα φυλάξω!!!!!
 Ήταν μια πολύ όμορφη κι εποικοδομητική μέρα, η χτεσινή,
με πολλούς θησαυρούς που θα αξιοποιήσω στο μέλλον!                       ΑΓΓΕΛΙΚΗ

22 σχόλια:

  1. Πω πω τι όμορφα.... μένεις κοντά στην θάλασσα!!!!! Τα θαλασσόξυλα τα αγαπώ αλλά εδώ στις δικές μας παραλίες δεν βρίσκω!!! Φιλιά... να περνάς όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, είναι πολύ όμορφα να ζεις κοντά στη θάλασσα! Δυστυχώς δεν έχουν όλες οι παραλίες θαλασσόξυλα...αλλά πηγαίνεις μετά από κακοκαιρίες, έτσι; Τότε ειναι που γίνεται πανηγύρι απ' τα ξύλα! Μακάρι να μπορούσα να σου στείλω! Προς το παρόν σου στελνω...φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πω, πω τι όμορφα ξύλα είναι αυτάα!!!! Κι όσο για τα βότσαλα τέλεια!!! Σε ζηλεύω!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις καλό μάτι Στέλλα! Όντως έχει και φοβερά βότσαλα αυτή η παραλία, μάζεψα κάμποσα για να ζωγραφίσω.. κάποια στιγή! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Μπόλικο πράγμα!!!!!!!!! Τι ωραία!!!!
    Μάζεψα κι εγώ προ ημερών...να δώ πότε θα καταφέρω να φτιάξω κάτι!!! Βλέπω όμως και πολλά ωραία βότσαλα!
    Οι παραλίες κρύβουν πολλούς θησαυρούς...
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπόλικο πράμα, δε λες τίποτα Μαριάννα! Χρόνος μόνο χρειάζεται για ν' ασχοληθείς. Είδες και τα βότσαλα και σκέφτηκες το ντεκουπάζ, ε;;; Χα, χα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Πόσο σε καταλαβαίνω!!!!Απίστευτος ο πυρετός με τα θαλασσόξυλα!!! Ποιο να πάρεις και ποιο να αφήσεις! Και τα χωμένα μέσα στην άμμο; Κρίμα δεν είναι να τα αφήσεις; Σκάβεις λοιπόν και ξανασκάβεις και τότε ανακαλύπτεις ότι θέλεις φορτηγό! Και άντε και τα κουβάλησες στο αυτοκίνητο και ας σε ¨τσιμπάει" και η μέση! Και τώρα πως τα βάζεις στο αυτοκίνητο και που να τα βολέψεις και η άμμο που κουβαλάς μαζί και τα ζουζούνια αλλά όχι δεν θα τους περάσει κάπου θα τα βολέψουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζίνα μου, ούτε που ξέρω πόσες βόλτες έκανα μέχρι τ' αυτοκίνητο, ν' αδειάσω τη τσάντα και να επιστρέψω στη παραλία για τα επόμενα. Κι αν δε μ' έκοβε το χερούλι της τσάντας στον ώμο, δεν έφευγα..Όσο για την άμμο, υπάρχει παντού! Σ' όλο τ' αυτοκίνητο που, σημειωτέον, μυρίζει βαριά, θάλασσα και υγρασία ξύλου...ωραία δε το λες! Κάτι μου λέει πως είσαι της ιδίας κατηγορίας, παθούσα πολλάκις!!!!!!!!! Σε φιλώ ως συμπάσχουσα!

      Διαγραφή
  5. Τι να ζηλέψω τη θάλασσα η τα πολλά ξύλα !!! Ολα στα νησιά πάνε εδώ σε μας τίποτα!!!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, δίκιο έχεις Νικόλ, είναι ζηλευτή η θάλασσα, έχουν τα νησιά την ομορφιά τους. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά της...Εσείς στη πολη όμως έχετε άλλες χαρές και άλλες ομορφιές, γι' αυτό, δε χρειάζεται να ζηλεύεις...με την καλή έννοια πάντα! Φιλιά

      Διαγραφή
  6. Πω πω να ήμουν κι εγώ εκεί !!!!!!
    Τι τυχερή να είσαι κοντά σε τόσους θησαυρούς !!!!!
    Φαντάζομαι το τι έχεις να φτιάξεις !!!
    Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είμαι τυχερή σ' αυτό, σίγουρα! Έχω να φτιάξω πολλά πράγματα, σιγά-σιγά όμως γιατί πρέπει να στεγνώσουν τα ξύλα πρώτα. Θα σας τα δείξω όλα τα έργα! Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. Aυτές τος βόλτες τις ζηλεύω πραγματικά !!!Σίγουρα θα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους θησαυρούς που συγκέντρωσες !!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι βόλτες είναι υπέροχες πράγματι! Έχω ήδη αρχίσει να δουλεύω κάποια κομμάτια που είναι στεγνά...τ' άλλα θα περιμένουν..Φιλιά Κλαυδία!

      Διαγραφή
  8. Όπως γράφω κι εγώ σήμερα: "ομορφιά υπάρχει παντού, αρκεί να θέλεις να τη δεις"! Τα φιλιά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει πολλή ομορφιά παντού αλλά αν δεν υπάρχει μέσα μας, τοτε δε βλέπουμε τίποτα απολύτως Πέτρα, έχεις δίκιο! Φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  9. Καλά έπαθα πλάκα με τον θυσαυρό αυτόν.. τι ξυλο και καλό ειναι εδώ!!! πιο μέρος ειναι της Κρήτης ; και εμεις μενουμε διλπα στην θάλασσα αλλα δεν εχει τέτοιους θυσαυρούς...ξύλα.. σνιφφφφ περασα και απο το καραβακι σου και απο τους χαρταετους σου πανεμορφα ...Αγγελικη μου... να είσαι καλα και να έχεις μια ομορφη μερα...θα τα λεμε..φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου, εγώ, πλέον μοιράζομαι στην Κέρκυρα και στη Κρήτη αλλά τώρα είμαι Κέρκυρα. Δε βγαίνουν σ' όλες τις παραλίες ''θησαυροί'', εξαρτάται απ' τη θέση τους και τον άνεμο που τις ''πιάνει''.....δυστυχώς! Με αυτή την ευκαιρία θελω να σου πω κάτι...θα περάσω απ' το σπίτι σου σύντομα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Οι βόλτα σου για θαλασσοξυλα σε αντάμειψε με το παραπάνω, πλούσια η σοδειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πλούσια θα έλεγα, τόσο που σε λίγο δε χωρώ να μπω στην αποθήκη!

      Διαγραφή
  11. Ζηλεύωωωωωωωωωω. Πολύ πράμα η παραλία σας!!! Καλές δημιουργίες σου εύχομαι και σου στέλνω πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώ πολύ Ελένη, περιμένω εναγωνίως να στεγνώσουν τα ξύλα και να ξεκινήσω! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή