Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Έκανα....επιδιορθώσεις! Κάτι δε μου πήγαινε καλά με τα σπιτάκια και το κατάλαβα όταν είδα την ανάρτηση ξανά. Μου έλειπε το λευκό που έχουν τα σπίτια της θάλασσας! Κι έτσι αποφάσισα να το βάλω...στην ταράτσα των σπιτιών, ως ασβέστη που τα δροσερεύει το καλοκαίρι!!τ



 Με την ευκαρία, βλέπετε και το πίσω μέρος τους, με τα δένδρα!
Καλή Κυριακή!!!                                          ΑΓΓΕΛΙΚΗ

14 σχόλια:

  1. Όπως και αν είναι είναι υπέροχα και μοναδικά..... χωρίς το λευκό μου θύμιζαν τα χρωματιστά σπιτάκια του Μπουράνο της Ιταλίας που όλα τα σπίτια του, είναι βαμμένα σε έντονα, χαρούμενα χρώματα κάνοντας το να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.
    Πολλά φιλιά, καλές απόκριες, καλή σαρακοστή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο...το υπέροχο Μπουράνο...δε μου πήγε καθόλου στο μυαλό όταν τα έφτιαχνα...ίσως να μην επενέβαινα αν θυμόμουν τα σπιτάκια του...πάνε και τόσα χρόνια.. Καλές Απόκριες Βικάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα...μια χαραααααααααααααα ..παντως εμενα κ πριν μου αρεσαν μου αρεσουν τα τρελα εντονα χρωματα των νησιων........αντε ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μυρίζει Καλοκαίρι Αγγελική η σύνθεσή σου και μ αρέσει πολύ!!!με λευκό ή όχι,είναι τέλεια
    Καλή σαρακοστή,φιλάκια πολλά απο τα Νότια στα Βόρεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, έτσι μου φαίνεται και μένα....ότι ''μυρίζουν'' καλοκαίρι αυτά τα σπιτάκια, αν και, χρονικά, προηγείται η Άνοιξη! Καλή Σαρακοστή Χαρά! Ο Βορράς στέλνει φιλιά στο Νότο! Άντε να 'ρθεις Κέρκυρα να σε γνωρίσω!

      Διαγραφή
  5. Ότι δεν μας αρέσει, το αλλάζουμε!!! Πολύ όμορφα έγιναν και με τις λευκές στέγες τα σπιτάκια!! Είχα χάσει την προηγούμενη ανάρτησή σου...και η 'θήκη' για τις κάρτες μου άρεσε πολύ!!!!!!!!!!
    Καλή συνέχεια και καλή Σαρακοστή!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικές φορές τ' αλλάζω τόσο πολύ Μαριάννα μου, που στο τέλος, μου βγαίνει άλλο πράγμα απ' αυτό που ξεκίνησα να φτιάχνω! Καλή Σαρακοστή και σε σένα, φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ευαγγελία, και σύ κάνεις υπέροχα πραματάκια! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Είναι τέλεια!!!!! Πολύ θαυμάζω τους ανθρώπους που τα καταφέρνουν με τις κατασκευές, εγώ δεν έχω καθόλου ταλέντο :(( Καλό βραδάκι Αγγελική :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγγελική μου , σκέτη γλύκα το ... αιγαιοπελαγίτικο χωριουδάκι !!! Και τι διάβασα !! Οτι είσαι από την Κέρκυρα!! Και εμένα η μισή μου καταγωγή από την Κέρκυρα είναι !! Τι καλά που θα ήταν να τα λέγαμε από κοντά κάποτε!!! Φιλιά πολλά και καλή Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μύρισε Καλοκαιράκι Αγγελική μου!!Πανέμορφη η δημιουργία σου!!Τήν λάτρεψα!!Μπράβο σου!!Καλή Σαρακοστή!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά Δήμητρα και ναι, μύρισε καλοκαιράκι....!!!!!!! Καλή Σαρακοστή, φιλιά!

      Διαγραφή