Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Aπ' όταν πρωτοείδα τις κατασκευές με τις βαλίτσες στο Pinterest, ξετρελάθηκα και το είχα βάλει σκοπό να κάνω και γω ένα τέτοιο τραπεζάκι αν και δε μπορούσα να φανταστώ που θα βρω βαλίτσα ξύλινη που χρειαζόμουν. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν βρήκα και τα δύο πεταμένα σε διαφορετικά σημεία της πόλης και προχώρησα στο ''σχέδιο''. Μόνο που το τραπεζάκι ήταν σπασμένο σε δύο μεριές και ήταν κατά τι μεγαλύτερο απ' τη βαλίτσα πράγμα που δε μου άρεσε καθόλου. Αναγκαστικά το έκοψα και του κάρφωσα από πάνω τάβλες (σανίδες κρεββατιού που τις είχα αναμαζώξει απ' το δρόμο κάποια άλλη στιγμή) αφού πρώτα τις έτριψα με γυαλόχαρτο. Κατόπιν πέρασα με βερνίκι τύπου xylodecor τα πόδια του τραπεζιού και τις τάβλες και τ' άφησα να στεγνώσει. Κάρφωσα τη βαλίτσα στο τραπεζάκι και......έτοιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν θα περιποιηθώ όπως πρέπει και το εσωτερικό της βαλίτσας, τότε θα σας το δείξω κι αυτό!

Το χρονικό μίας βαλίτσας λοιπόν. Εδώ είναι τελειωμένη και στημένη για τη φωτογράφηση. Από πίσω της διακρίνετε τ' αυτιά και τα πόδια του Φράνκι που μου κάνει παρέα στην αποθήκη-εργαστήριο.

Η κατασκευή προ βερνικιού. Οι σανίδες δεν εφάπτονται ούτε είναι ίσιες αλλά δε μ' ενδιαφέρει κιόλας αφού ο ρόλος τους είναι καθαρά επικουρικός.

Έβαλα τη βαλίτσα να ποζάρει,
με διάφορους τρόπους

για να την θαυμάσετε απ' όλες τις πλευρές
και μετά πέρασα το βερνίκι, πάντα με τη συμπαράσταση του Φράνκι,
που τον βλέπετε....τμηματικά!
Κι εδώ το έργο είναι πλέον ολοκληρωμένο, το βλέπετε από μπροστά
και από πίσω....για μια σφαιρική αποψη του θέματος!                                                                               Να έχετε μια όμορφη βδομάδα....ΑΓΓΕΛΙΚΗ