Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Οι σημερινοί χαρταετοί είναι αφιερωμένοι σ' αυτήν που ''έφυγε''. Δεν την ήξερα, όμως και μόνο ότι ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε, όπως μπορούσε, αυτούς που το είχαν ανάγκη, αυτό και μόνο μου αρκεί για να νοιώθω λύπη για το χαμό της.


 Ήθελα να φτιάξω ένα φωτεινό, χαρούμενο, τρυφερό βραχιόλι για να της το αφιερώσω,
 αφού όπως λένε όλοι όσοι τη γνώριζαν, ήταν ένας γλυκός, χαμογελαστός, όμορφος Άνθρωπος.
Καλό σου ταξίδι Μπέττυ, οι χαρταετοί που ονειρεύτηκες θα πετάξουν εκεί που θέλησες....                     ΑΓΓΕΛΙΚΗ

12 σχόλια:

  1. Τελικά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι και να γνωριστούμε όλες μεταξύ μας..... αν ήξερες πόσο είχαμε δεθεί με την Μπέττυ!!!!!! Σε ευχαριστώ που κάθε μέρα είσαι εδώ.... και εκείνη από ΕΚΕΙ θα είναι χαρούμενη που η Πρωτοβουλία για το παιδί θα δεχθεί τόσους αετούς!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να βρεθούμε όλες κάποια στιγμή. Δε ξέρω πόσο εύκολο είναι αλλά θα μ' άρεσε πολύ η ιδέα! Είμαι εδώ γιατί το θέλω, γιατί ''παίρνω'' πολλά απ' αυτό...Ας είναι κι η Μπέττυ χαρούμενη κι εμείς θα κάνουμε το πιο πολύ που μπορούμε...Εγώ σας ευχαριστώ που ξεκινήσατε αυτή τη δράση γιατί, μόνη μου, δε θα ήταν δυνατό να κάνω τίποτα....Φιλιά.

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς όπως το περιέγραψες Αγγελική:φωτεινό, χαρούμενο, τρυφερό το βραχιόλι σου!
    Ούτε εγώ πρόλαβα να τη γνωρίσω, λυπήθηκα πολύ όμως !
    Άφησε όμως πίσω της το αποτύπωμα της!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω ν' αφήσουμε κι εμείς το αποτύπωμά μας και να προσφέρουμε αγάπη ως το τέλος...Φιλιά Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  3. Αγγελική μου η Μπέττυ αγαπούσε τις φωτεινές ιδέες και να ξέρεις ότι αύριο στο τελευταίο Αντίο θα της το ψιθυρίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Νικόλ, σίγουρα θα πάνε όλα καλά, όπως το ονειρεύτηκε... Φιλιά καλή μου...

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το βραχιόλι σου, Αγγελική!!!!
    Καλό ταξίδι στην Μπέττυ που σίγουρα θα βλέπει από ψηλά τους χαρταετούς που θα πετάξουν για την Βέροια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ Μαριάννα μου! Καλό ταξίδι και στους χαρταετούς...και στη Μπέττυ...Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Ενω έχει φυγει η Μπεττυ και εχουμε ολες λυπηθει για την απώλεια της το να κανουμε την επιθυμία της κοριτσια... ειναι μια χαρά για μας.. σκεφτήτε τι συναισθήματα πλυμηριζουν την καρδια μας.. οταν το κανουμε αυτό..!!! σιγουρα θα χαιρεται και εκεινη που συνεχίζουμε την ιδέα της.. ειναι ο καλυτερος τροπος Αγγελικη μου .....ομορφο το βραχιόλι σου. με τους αντικριστους αετους.. σιγουρα θα της αρεσει... να είσαι καλά και να έχεις ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.. φιλακιααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Ρούλα, είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι βοηθάς τ' όνειρο ενός ανθρώπου να γίνει πραγματικότητα,ακόμα κι αν ο ίδιος δεν είναι κοντά σου.Θα την νοιώθουμε όμως εκεί, δίπλα στα παιδιά που ήθελε να βοηθήσει...Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα, φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Πανέμορφα και πολύ ιδιαίτερα τα βραχιόλια σου Αγγελική, θα συμβάλλουνε στην πραγματοποίηση του ονείρου της Μπέττυς, που όλες εμείς, με αγάπη, θα στείλουμε στη Βέροια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ Κλαυδία, ελπίζω να έχει μεγάλη επιτυχία το παζάρι της Βέροιας και των χαρταετών....θα το χαρεί και η Μπέττυ από ψηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή