Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Αυτό που θα δείτε.......ΔΕΝ το 'χετε ξαναδεί!! Ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έργο της Νατάσας!

 Μια μικρογραφία ντουλάπας με διαστάσεις 20εκ. ύψος, 16εκ πλάτος και 6 εκ. βάθος, φτιαγμένη από στόρια παλιού κερκυραικού παραθύρου.Τα ξύλα δεν τρίφτηκαν πολύ και κράτησαν τα σκασίματα απ' τις φθορές του χρόνου γιατί έτσι ήθελε η καλλιτέχνις. Βάφτηκαν με γαλάζιο και λευκό χρώμα (πατίνα) και διακοσμήθηκαν με λευκά λουλουδάκια και σχέδια.
 Η ντουλάπα διαθέτει, εκτός από τη ράβδο για τις κρεμάστρες, ένα ράφι -καπελιέρα κι ένα ράφι χαμηλά για κουβέρτες και οτιδήποτε άλλο.
Τα ποδαράκια της είναι τμήματα από τα πόδια χαλασμένης καρέκλας.

 Εδώ μπορείτε να δείτε και τα ρούχα που ''σχεδίασε'' κι έραψε η Νατάσα, κρεμασμένα στις συρμάτινες κρεμάστρες.
 Βλέπετε τα καπέλα, φτιαγμένα από  πηλό, βαμμένα και ζωγραφισμένα,προσεγμένα και στην τελευταία λεπτομέρεια.
 Απαραίτητο αξεσουάρ σε μια γυνακεία ντουλάπα....οι τσάντες, από πηλό κι αυτές βαμμένες και ζωγραφισμένες επίσης. Στο κάτω μέρος της ντουλάπας διακρίνεται ένα ελαφρύ και πολύχρωμο σκέπασμα, για τις δροσερές βραδιές της άνοιξης!

  Θαυμάστε το γείσο της ντουλάπας σμιλεμένο απ' τις λίμες της Νατάσας. Η ζωγραφική της, συγκινητικά απλή και υπέροχη.....
 Το τρίγωνο σιδερένιο κομματάκι που καρφώθηκε στο ξύλο της βάσης  για να ''σφραγίζουν'' οι πόρτες είναι καρφί από πέταλο αλόγου!
Ποιος σχεδιαστής επίπλων δε θα ζήλευε αυτά τα πόμολα;;;;;;;;;;;;
 Και τώρα, πείτε μου την αλήθεια.....με το χέρι στη καρδιά. Ως που θα φτάνατε για ν' αποκτήσετε αυτή τη ντουλάπα;;;;;; Εγώ πάντως.......καλύτερα να μη σας πω........κι ο νοών, νοήτω!               Ευχαριστούμε Νατάσα που ομορφαίνεις το κόσμο μας!                                                 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου