Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Μετά από έντονες πιέσεις που δέχτηκα απ' το έτερον μπλογκο-ήμισυ, τη Χρυσή, όπως πολύ σωστά καταλάβατε, θα σας δείξω μερικά απ΄τα στολίδια που έφτιαξα φέτος. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά για να μη λέτε ότι τεμπελιάζω (που κι αν το λέτε, δίκιο έχετε, χι, χι!)
Αυτές  τις κουβαρίστρες τις αγόρασα από ένα πολύ παλιό μαγαζί στη Κρήτη και είναι ''Κλωστοβιομηχανίαι Ελλάδος Α.Ε'' δηλαδή '' κλωστές πεταλούδα '' με ξύλινο καρούλι πράγμα που είχα χρόνια να δω. Τις έκανα γούρια και τους κόλλησα και κάτι παλιά στολίδια δένδρου που είχα πάρει απ' το Μοναστηράκι ....ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια πριν κι αυτό ήταν όλο, απλό, λιτό κι απέριττο!


Και τούτα είναι σπιτάκια κρεμαστά που έχουν κι από μία θήκη- τσέπη για να φυλάξει ή να κρύψει  κανείς κάτι...ένα ραβασάκι ας πούμε...... ή.... ένα πενηντάευρο για να αγοράσει υλικά κατασκευών άμα του τελειώσουν!
Εδώ φτάσαμε στο τέλος της σημερινής ανάρτησης κι αύριο, αν προλάβω να βγάλω φωτογραφίες θα σας δείξω κι άλλα....ειναι να μη πάρω φόρα! Φιλιά, καλό Σ/Κ!

     ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Δημοσίευση σχολίου