Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οπως ολοι καταλαβαμε,και οι σημερινες αναρτησεις εγιναν...αναποδα, με μια σαφη ταση απο το τελος προς την αρχη, πραγμα για το οποιο φημιζομαι αλλωστε....την αναποδια μου. Δε πειραζει ομως, εστω κι ετσι, κατι θα δειτε, κατι θα καταλαβετε! φιλια πολλα, πολλα!







Εφτιαξα και λιγα βραχιολια με πολλη αγαπη....

Κολιε μακρια....










βελουδο και χρωματα!
                                        Αγγελικη

Κολιε...κοντο και χαριτωμενο....σα και μενα!!!


Υφασμα μεταξωτο, κορδονι βελουδο, βαρκουλα απο αλπακα με κεντημενα μαργαριταρια στο πανι της. Το ιδιο σχεδιο ειχα κανει  σε σκουλαρικι, μου το ζητησαν και σε κρεμαστο.

                Αγγελικη

Παρ' ολη τη ζεστη και τη κουραση της δουλειας, με πολυ ζορι ειναι η αληθεια, καταφερα να τελειωσω καποια κομματια που ειχα υποσχεθει και απο δω και περα, ευελπιστω να μην ξαναφτιαξω τιποτα για ολο τον Αυγουστο!






Το πρωτο κολιε ειναι φτιαγμενο απο βελουδινο κορδονι και λουλουδια που ειχα φτιαξει την Ανοιξη, με το βελονακι. Η μπροστινη πλευρα εχει κουμπια που εντυσα με υφασμα και  πισω  εχει μαργαριταρια πανω σε βελουδινα κομματακια που εραψα, για να ειναι ομορφες και οι δυο οψεις.
Το δευτερο κολιε εχει παλι βελουδινο, πολυχρωμο κορδονι και πανω σε κομματι βελουδο, εναν παπαγαλο απο αλπακα που εβαψα και υαλωσα κατοπιν. Ο παπαγαλος ειναι λιγο ''βαρεμενος'' αλλα τι να γινει, ετσι μου βγηκε!

                              Αγγελικη